Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Boetiek winkelruimtes Zwaanhals

Renovatie afgerond. Twee authentieke boetiek winkels in een van de meest hippe winkelstraatjes van Rotterdam; het Zwaanshals. Deze winkels hebben elke een oppervlak van ca. 45 m2 en bevinden zich nabij de Noordmolenstraat en Noordplein en zijn gebouwd in 1888! Uniek in Rotterdam. In de nabijheid bevinden zich diverse hippe lunch- en ontbijt zaakjes. Ook dè kookwinkel van Rotterdam bevindt zich om de hoek.

De gevels zijn in hun originele indeling en staat teruggebracht. Beide ruimtes zijn voorzien van een toilet en fontein en kleine pantry om het verkoopoppervlak zo optimaal mogelijk te houden. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijke tuin welke met een trap toegankelijk is. Voor meer info raadpleeg de website van Hopman & Schreuder https://hopman-schreuder.nl/bedrijf/zwaanshals-313a-en-313c-rotterdam/

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren